O nama

internet-g54a1b9762_1280
podrška i vodjstvo

Zadaci koje izvrsava Alta Konsalting

Firma za konsalutacije koja se bavi EU projektima izvodi zadatke pružanja stručnog znanja i saveta klijentima o EU fondovima, kao i pomoć u pisanju i pripremi projektnih prijava. Cilj nam je da pomognu klijentima da ostvare projekte i doprinesu razvoju njihovih organizacija i lokalne zajednice.

leading innovation

Ko smo mi.
Svrha postojanja.

Ova firma za konsalutacije je stručna organizacija koja se bavi EU projektima. Njena svrha postojanja je da pomogne svojim klijentima da uspešno prikupe sredstva iz EU fondova za njihove projekte. Firma radi sa širokim spektrom organizacija i kompanija, uključujući neprofitne organizacije, privatne kompanije, lokalne samouprave i institucije.

Firma izvodi mnoge zadatke uključujući pružanje stručnog znanja i saveta o EU fondovima i procedurama, kao i pomoć u pisanju i pripremi projektnih prijava. Takođe pruža uslugu procjene koliko će projektna prijava osvojiti bodova na natječaju za dodjelu bespovratnih sredstava kroz simulaciju bodovanja. Firma podržava klijente tokom cijelog procesa prijave projekta i prati ih u svim fazama do potpisivanja Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava.

Firma je posvećena tome da pomogne svojim klijentima da ostvare svoje projekte i da doprinesu razvoju njihovih organizacija i lokalne zajednice. Vizija firme je da postane lider u oblasti pružanja usluga konsalutacije za EU fondove i da bude prepoznata kao sinonim za kvalitet i efikasnost u pisanju i pripremi projektnih prijava za EU fondove. Ukupni cilj firme je da pomogne organizacijama i kompanijama da koriste mogućnosti finansiranja koje EU nudi i da značajno doprinesu razvoju svojih lokalnih zajednica.

Osnovani smo 2023

Naša firma za konsalutacije koja se bavi EU projektima osnovana je 2023. godine. Osnivači su se udružili sa ciljem da pomognu organizacijama i kompanijama da koriste mogućnosti finansiranja koje EU nudi, kroz prijavu projekata na natječaje za dodjelu bespovratnih sredstava. Njihovo dugogodišnje iskustvo u oblasti EU projekata i razumevanje fondova i procedura dovele su do osnivanja firme koja je posvećena pružanju kvalitetne usluge konsalutacije za EU projekte.

Završeni projekti
0
Zadovoljni klijenti

Upoznajte naš tim

woman-smiling-at-the-camera-1181686.jpg

Phany Chalma

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

woman-in-brown-knit-top-1977047.jpg

Camilla Porter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Misljenje ljudi o nama

Dolor magna eget est lorem ipsum. Adipiscing elit pellentesque habitant morbi tristique senectus et. Sapien eget mi.
Nishi Asan
Marketing Manager
Cursus mattis molestie a iaculis at erat pellentesque adipiscing. Elementum nibh tellus molestie nunc non blandit massa enim.
Anna Biasi
Marketing Manager